Casa de comenzi E-CLICK SHOP SRL
 produse protocol, curatenie si birotica papetarie.

Cautare produs :


OFERTA SI SERVICIILE NOASTRE


-       Firma noastra va ofera o gama variata de produse de protocol, produse de curatenie si produse de birotica papetarie.

 

-       Nu mai pierdeti timpul cu aprovizionarea firmei dumneavoastra, supermarket-ul on-line www.click-market.ro va sta la dispozitie cu o gama variata de produse, preturi accesibile si livrare rapida la sediul dumneavoastra .


-        In cazul in care unul sau mai multe produse nu se regasesc pe site-ul nostru nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe office@click-market, iar noi va vom trimite, in cel mai scurt timp, oferta de pret adaptata nevoilor si cerintelor dumneavoastra.


 • Produse de curatenie si igiena

  2013-01-13 18:00

  -  Click Market va ofera o diversitate de produse de curatenie: detergeniti vase, detergenti pardoseli, si produse de igiena utile in curatenia casei si a spatiului de lucru.

 • Produse de birotica - papetarie

  2013-01-13 18:00

  -    Pe site-ul nostru veti gasi o gama variata de produse de birotica papetarie: instrumente de scris, plicuri,  accesorii birou, utile in activitatea dumneavoastra zilnica la birou .

 • Produse de protocol si produse alimentare

  2013-01-13 17:59

  -   Fie ca este vorba despre o petrecere in familie sau o intalnire de afaceri, la noi gasiti produsele de protocol de care aveti nevoie: cafea, bauturi racoritoare, ceaiuri, snaks-uri, astfel incat sa fiti gazda, oaspetele perfect pentru invitatii dumneavoastra. Toatea acestea printr-o simpla comanda la casa de comenzi www.click-market.ro.

Pagina: