Casa de comenzi E-CLICK SHOP SRL
 produse protocol, curatenie si birotica papetarie.

Cautare produs :


TERMENI SI CONDITII

 

Acceptarea termenilor si conditiilor


Accesarea site-ului www.click-market.ro precum si cumpararea produselor de pe site, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in continuare. SC E-CLICK SHOP SRL isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi si/sau de a modifica orice informatie de pe site fara o notificare prealabila catre utilizator.

Va informam ca pozele produselor de pe site au un caracter orientativ.


Definitii


Acest site este detinut si administrat de SC E-CLICK SHOP SRL, denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.click-market.ro, poarta denumirea de Client. Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si toate celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.click-market.ro, vor fi denumite continut.


Copyright


Continutul site-ului - elemente de grafica Web, script-uri, programe, baze de date - sunt proprietatea SC E-CLICK SHOP SRL si sunt aparate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul societatii SC E-CLICK SHOP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru


Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa furnizati anumite informatii cu caracter personal ( ex. Nume, prenume, adresa, adresa e-mail, telefon contact, Date companie daca este cazul ), sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator. Prin utilizarea site-ului www.click-market.ro sunteti deacord cu colectarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal furnizate in mod voit de dumneavoastra.


Confidentialitatea Datelor Personale


Accesul la baza de date privind informatiile utilizatorilor se face securizat , prin username si parola.

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Furnizorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vinda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor acestui site. www.click-market.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti datele dumneavoastra cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului www.click-market.ro


Drepturile utilizatorilor


Utilizatorul are dreptul de a cere www.click-market.ro in mod gratuit modificarea, actualizarea, sau stergerea datelor prelucrate cu caracter personal. SC E-CLICK SHOP SRL se obliga ca in termen de 14 zile sa anunte utilizatorul cu privire la solutionarea cererii.

Utilizatorul are dreptul si posibilitatea de a modifica oricand gratuit datele personale furnizate la inscriere pe site-ul www.click-market.ro


Frauda


Orice incercare de a accesa datele personale ale unui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.click-market.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului si se va pedepsi conform legislatiilor in vigoare.


Declinarea responsabilitatii


Continutul site-ului www.click-market.ro a fost realizat cu foarte mare atentie pentru a pune la dispozitia clientului date si informatii corecte. Cu toate acestea existenta unei erori este posibila. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. De asemenea, imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii ambalajelor, design-ului, culorii, fara o notificare prealabila de catre producatori.

SC E-CLICK SHOP SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate, asadar, furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a producatorului. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de SC E-CLICK SHOP SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

SC E-CLICK SHOP SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a Termenilor si conditiilor. Furnizorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului.