Casa de comenzi E-CLICK SHOP SRL
 produse protocol, curatenie si birotica papetarie.

Cautare produs :


DESPRE NOI

 

 

 

-        S.C. E-CLICK SHOP SRL este o casa de comenzi online, destinata atat persoanelor juridice cat si fizice, avand ca obiect de activitate comertul electronic.

-        Firma noastra se ocupa si cu aprovizionarea firmei la care lucrati cu produse de protocol, produse de curatenie si produse de birotica papetarie.

-        Prin intermediul magazinului online www.click-market comercializam : produse alimentare, produse nealimentare, produse protocol, bauturi racoritoare, sucuri, produse de curatenie, produse unica folosinta, hartie igienica si prosoape bucatarie, odorizant baie, odorizant camera, produse birotica papetarie , hartie copiator, accesorii birou, plicuri silicon, plicuri antisoc, si livram gratuit in Bucuresti si Ilfov cumparaturile online efectuate de dumneavoastra in maxim 48 ore de la plasarea si confirmarea comenzii sau la data specificata de dumneavoastra.

-      In felul acesta nu veti pierde timp pretios stand la cozile din supermarket sau in trafic pentru a va putea achizitiona produsele de care aveti nevoie. Colegii nostri se vor ocupa de cumparaturile online ale dumneavoastra cu mult profesionalism si seriozitate si vor da dovada de amabilitate si disponibilitate ori de cate ori veti avea nevoie de ajutor in efectuarea cumparaturilor online.

 

-      Daca doriti sa comandati un produs sau mai multe, dar nu se regasesc in oferta SC E-CLICK SHOP SRL , va rugam specificati acest lucru intr-un mail la adresa office@click-market, iar noi va vom trimite, in cel mai scurt timp, oferta de pret adaptata nevoilor si cerintelor dumneavoastra.

 


 

Date de identificare S.C. E-CLICK SHOP SRL :

Reg. Com : J23/3595/2012

CIF RO31022343

Judet Ilfov